Art

Gonny Zwier heeft de beginselen van de schilderkunst geleerd. Ze is zich door middel van zelfstudie verder aan het ontwikkelen. Ze heeft passie voor de natuur en in het bijzondere, voor de zee.
Zonsondergang bij Bergen aan Zee prijs op aanvraag
13 Jarige Joy te dierbaar om te verkopen
Dromen over Toscane prijs op aanvraag
De Roos prijs op aanvraag

Rudi heeft de beginselen van houtbewerking, tekenen, schilderen en keramiek geleerd op de school voor kunsten. De meeste voldoening haalt hij uit dingen functioneler en mooi te maken.

Designmeubelen
Voor hen die eens iets anders willen dan wat de massa-industrie te bieden heeft, vormen zijn creaties een alternatief. Ze kunnen ontstaan door zoeken naar samenspel tussen symboliek, harmonie, functionaliteit en lichte doch sterke constructie. Aangezien ik voortdurend op zoek ben, is iedere creatie weer anders en daarmee uniek. Bij werken in opdracht sluit ik graag aan op uw wensen.
Afbeelding 184‘Organisch dynamiek’ symboliseert  het vermogen om op organische wijze aan te sluiten op de veranderende omgeving.
(verkocht)
vitrinekast voor natuurlijke omgeving
Vitrinekast voor natuurlijke omgeving.
(verkocht)
uil design kast
‘Uil’ iets schuine planken maakt boekensteunen overbodig.
(verkocht)
zwevende kast
‘Zweven’

Keramiek
Ik maak objecten maar ook werk ik op verzoek naar model. Tevens geef ik als vrijwilliger aan ouderen workshops boetseren.
kervaasGeëxposeerd in:
Gallery Queens
Galerie Baksteen
Art Corner
Rijksuniversiteit Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *